Στέλιος Πελασγός Δρ.

Παραμύθι, μύθος, θρύλος και η ενσάρκωση τους     steliospelasgos@yahoo.gr

Με την νέα χρονιά τα βασικά μας γουεμπινάρια που ξεκίνησαν με πλατσουρίσματα θα σκίζουν τα κύματα του διαδικτύου με ολάνοιχτα πανιά.

Τις Τετάρτες 13,20,27/1 και 3/2 στις 20.00 ο κύκλος θεραπευτικής αφήγησης «Αν πεθάνω από συνάχι η πανούκλα μούτζες να ‘χει» θα συνεχίσει με νέα και παλιά μέλη, με νέα και παλιά παραμύθια να ψάχνει τον πληγωμένο θεραπευτή που κάνει την αδυναμία δύναμη και το φαρμάκι φάρμακο.

Τα Σάββατα 16,23,30/1 και 6/1 το εργαστήρι τεχνικών έγκλειστης αφήγησης «Αδειάζω  το μυαλό, γεμίζω τα παραμύθια» συνεχίζει με δύο βάρδιες στις 10.00- 12.00 και στις 20.00- 22.00 το βράδυ για πρωινούς ή σκοτεινούς τύπους.

Τέλος τις Κυριακές 10, 17, 24, 30/1 από τις 20.00 ως τις 22.00. θα συνεχιστεί το εργαστήρι «Αλαφροίσκιωτε καλέ …» για την γνωριμία με την αισθητηριακή ευαισθησία ακολουθώντας τα χαλικάκια που μας ρίχνει το παραμύθι στο χαοτικό δάσος της πραγματικότητας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο steliospelasgos@yahoo.gr.

Καλοκαιράκι 2021 (κάνουμε σαν ελεύθεροι αλλά είμαστε ακόμα πολιορκημένοι)

19/7 22.00 φεστιβάλ αφήγησης, Σολωμός κορινθίας

Οι ήρωες είναι πάντα ευγενικοί

Με την αφορμή της επετείου των 200 χρόνων από την κύρηξη της ελληνικής επανάστασηςν  τολμώ κι εγώ να καταθέσω την αφηγηματική μου πρόταση πριν να τσιμεντωθεί η πρόσβαση στη μνήμη.  Την Κυριακή 18/7 θα παρουσιάσω στον Σολωμό Κορινθίας στο εκλεκτό φεστιβάλ αφήγησης την παράσταση μου που  αναζητά  την στιγμή του ηρωισμού, την φευγαλέα στιγμή ακεραιότητας, διαύγειας και θυσίας που μαρμαρώνει την ηρωίδα και ο ήρωας  όπως στα παραμύθια

8ο φεστιβάλ αφήγησης και κουκλοθεάτρου (διαδικτυακό) 

 

Από το πρωί της Παρασκευής 25/6 ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 27/6 το εργαστήρι Μαιρηβή θα σας προσφέρει δωρεάν εδώ  την παρακολούθηση παλαιών και νέων ιστορητών που βγήκαν από τα εργαστήρια μας τα τελευταία 20 χρόνια αλλά και προσκεκλημένων ανθρώπων του ζωντανού λόγου.

 

Η αφεντομουτσουνάρα μου θα διηγείται την φρικιαστική αληθινή ιστορία ενός αλλόκοτου μωρού.