Στέλιος Πελασγός Δρ.

Παραμύθι, μύθος, θρύλος και η ενσάρκωση τους     steliospelasgos@yahoo.gr

2017-18 Νέα εργαστήρια αφήγησης

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου ξεκινά ένας μικρός κύκλος (4 Πέμπτες) που θα διδάξω στο Κολλέγιο Αθηνών για την ξεχασμένη γλώσσα των ονείρων και των παραμυθιών.

Κι επιτέλους το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 10.00- 15.00 μ.μ στο Εργαστήρι Μαιρηβή στο Μεταξουργείο θα ξεκινήσει ο ετήσιος κύκλος (ένα Σάββατο το μήνα) για τις τεχνικές της αφήγησης "Πώς να λέω παραμύθια σαν να ξαναφτιάχνω τον κόσμο"

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 17.00 -20.00 μ.μ. ξεκινάμε και στο Μουσείο Συναισθημάτων ένα νέο κύκλο 4 συναντήσεων με θέμα "Η θεραπευτική αξία των παραμυθιών"

Την Κυριακή 22/10 στις 11.00 - 15.00 μ.μ. (με το αντίδωρο στο στόμα θα μας φέρεις άνθρωπε μου;) ξεκινά στην Περπερούνα, στην ακαδημία Πλάτωνος, ένας πολύ δημοφιλής κύκλος εργαστηρίων με θέμα "ένα παραμύθι - ένα συναίσθημα" για όσους ενδιαφέρονται να αντικρύσουν την φωτεινή και την σκοτεινή όψη των συναισθημάτων τους και να κοιταχτούν στον καθρέφτη των λαϊκών παραμυθιών. Για μια ουσιαστική συναισθηματική αγωγή με σκοπό την "συναισθηματική υπευθυνότητα". Ξεκινάμε με το all time classic συναίσθημα της γκρίνιας. Δηλώσεις συμμετοχής: 6945155340

Τέλος την Παρασκευή 27/10 ξεκινά μια νέα συνεργασία μου στο Μουσείο Σχολική ζωής στην Πλάκα με τον κύκλο "Ο Φόβος και το Παραμύθι. Μάθε τον δρόμο του Φόβου και πάρτον ανάποδα". Εγγραφές εδώ.